קטגוריות
עוף ראש השנה

צלי עוף חגיגי עם פטריות

צילום דבורית בובו צור מגן

עוף עם פטריות

המרכיבים –

חלקי עוף לפי מספר הסועדים 4,5

בצל גדול קצוץ

3 שיני שום כתוש

כף דבש

סלסלת פטריות חתוכות טריות ( או קופסת שימורים )

כף אבקת מרק פטריות

פלפל שחור גרוס

מעט פפריקה

אופן ההכנה-

את הבצל נטגן ברבע כוס שמן עד להזהבה, להוסיף את השום הכתוש, ותבלינים. ולערבב לפתיחת תבלינים, כעת נוסיף את חלקי העוף נטגן משני הצדדים מספר דקות, נוסיף כוס מים רותחים מהול עם כף אבקת מרק פטריות ..פלפל שחור גרוס  .נבשל לחצי שעה כעת נוסיף את הפטריות נבשל לעוד כ50  דקות .

נבשל לעוד 5 דקות ללא מכסה מומלץ בתנור .

 

בתאבון וחג שמח

צלי עוף חגיגי

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *