קטגוריות
חלבי לביבות

לביבות או קציצות קישואים

קציצות קישואים 
מאת – שירן מלכה
טעים ונחטף כמו גרעינים!
המרכיבים-
2 קישואים גדולים
1 בצל
1 ביצה
5 כפיות קוטג’
5 פרוסות גבנ”צ
2 שיני שום כתוש
כוסברה
חצי כוס חד”פ קמח/קמח תפוחי אדמה לפסח
חצי כפית אבקת אפייה
3 כפות גדושות פירורי לחם/קמח מצה
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה-
לגרד גס את הקישואים והבצל
לפזר טיפה מלח מעל ולתת לזה 20 דק בצד שהנוזלים יצאו.
אחרי 20 דק לסחוט את הקישואים והבצל ידנית ולהעביר לקערה.
להוסיף את השום, קוטג’, קמח ואבקת אפייה, פירורי לחם, מלח, פלפל, כוסברה ולערבב הכל היטב.
לחתוך את הגבינה הצהובה לחתיכות קטנות להוסיף לעיסה ולערבב שוב.
נותנים לזה מנוחה של 10-15 דק על מנת שהקמח והפירורי לחם ייצבו את העיסה, במידה וזה עדיין מיימי אפשר להוסיף עוד קצת פירורי לחם.
מחממים שמן עמוק במחבת ומטגנים.
ברגע שרואים שצד אחד נהיה שזוף אפשר להפוך לצד השני.
בהצלחה ובתיאבון 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version