עוגת שוקולדד עשירה
מאת – יעל גמליאל יהושוע
המרכיבים –
3/4 כוס חלב
250 גר שוקולד מריר
כוס סוכר
3 כפות קקאו
חצי כפית נס קפה
200 גר חמאה
מעט רום
שקית וניל
5 ביצים מופרדות
כוס קמח תופח/אפשר של פסח
אופן ההכנה–
לחמם בסיר את כל המרכיבים חוץ מהביצים והקמח עם חצי כוס סוכר!
את החצי השני של הסוכר נקציף עם חמש חלבונים
כשתערובת השוקולד מוכנה ונמסה,מורידים מהאש ומקררים קצת . מוסיפים את החלמונים. ומערבבים היטב ואז מוסיפים גם אץ הקמח.
מאחדים עם הקצף של החלבונים
בתנועת עטיפה לתוך תערובת השוקולד.
לאחד הכל ולהכניס לתנור על 170/180…כל אחת ואיך שהיא מכירה/רגילה לאפות בערך חצי שעה .
בהצלחה