קטגוריות
דגים עוף ראש השנה

מתכון לעוף מרוקאי עם חומוס

 

סיר עוף לפנים חריף פיקנטי טעים

הכין צחי לוי על פי מתכון של מלי מאירוב
עוף בסגנון מרוקאי מלי מאירוב

 

המרכיבים –

4 כרעיים מופרדות(שוק וירך)

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום

4 עגבניות מגורדות

כף רסק עגבניות

פפריקה מתוקה וחריפה

אריסה

מלח פלפל

כורכום

קופסת שימורים של גרגירי חומוס

אופן ההכנה –

את חלקי העוף נשטוף ונשפוך מים רותחים עליהם ונסנן.. בסיר רחב נשים רבע כוס שמן ונטגן 2 בצלים חתוכים גס..נוסיף 3 שיני שום פרוסים גס.. נוסיף את העופות ונטגן משני הצדדים לצבע זהוב…מוסיפים 4 עגבניות מגורדות..כף רסק עגבניות..כף פפריקה מתוקה..כפית פפריקה חריפה..כפית מלח.. כפית פלפל שחור גרוס..חצי כפית כורכום..כפית אריסה פיקנטית..מערבבים בשמן ומוסיפים 2 כוסות מים רותחים..וקופסאת גרגירי חומוס מסוננים..מבשלים אש נמוכה 45 דקות מכסה סגור..בודקים שיש מים עד גובה העוף לא מרק!..מוסיפים חצי צרור כוסברה קצוצה ומבשלים עוד 10 דקות..לאוהבי החריף..ניתן להוסיף פלפלים חריפים יבשים..

עוף בסיגנון מרוקאי חריף ופיקנטי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version