קטגוריות
Uncategorized

מתכון לחרוסת מסורתית במיוחד לפסח

Dalit Wagman-karov

מתכון לחרוסת מסורתית וטעימה

מאת -דלית וגמן

אפשר להפחית בחצי את המרכיבים ,

תלוי במספר האורחים שיש לכם

המרכיבים-

2 קופסאות ממרח תמרים

4 תפוחים מרוסקים שניים מתוקים ושניים גראנד החמוצים

6 כפות אגוזי מלך קצוצים גס

כף שטוחה קינמון טחון

קורט מלח

 

אופן ההכנה –

לערבב הכל ביחד לתערובת חלקה .

לשים בקופסא ולפזר מעל התערובת.אגוזים קצוצים גס לפני האכילה .

לתת מנוחה במקרר לפני ההגשה.

מתכון לחרוסת מסורתית במיוחד לפסח

 

 

תגובה אחת על “מתכון לחרוסת מסורתית במיוחד לפסח”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version