קטגוריות
עוגיות ראש השנה

עוגיות ביסקוטי איטלקיות

עוגיות ביסקוטי
מאת –חני קונאשוילי
ביסקוטי פירות יבשים שקדים ואגוזים
לשתי כיכרות ביסקוטי
המרכיבים-
4 ביצים
חצי כוס סוכר
כפית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כפית מלח
2 וחצי כוסות קמח רגיל
3 כפות מיץ תפוזים/מים
2 כוסות מיקס של פירות יבשים חתוכים.
אני שמתי שזיפים. חמוציות ללא סוכר. משמש יבש.
(מאוד טעים גם תאנים יבשים)
1כוס אגוזי מלך
3/4 כוס שקדים פרוסים.
(אגוזי לוז מאוד יפים בחיתוך פשוט לא היה לי)
אופן ההכנה –
לערבב הכל ביחד לבצק דביק ,להוסיף את הפירות והאגוזים לערבב היטב.
חילקתי לשתי כיכרות ריפדתי בנייר אפיה 2 תבניות אינגליש קייק ועם ידיים רטובות הידקתי היטב.
לאפות ב170 מעלות חצי שעה.
לקרר היטב.
זה הסוד לחיתוך מושלם לקרר לגמרי.
עם סכין משוננת הכי מתאים של הלחם לחתוך פרוסות דקות לשים על נייר אפיה ולאפות ב150 מעלות.
אחרי 10 דקות להפוך ולאפות עוד 10 דקות.
לקרר לשים בכלי אטום.
בהצלחה חני

תגובה אחת על “עוגיות ביסקוטי איטלקיות”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version