קטגוריות
טבעוני צמחוני

בריא טעים וקל – קינואה עם ירקות מוקפצים

קצת אוכל בריא קינואה עם ירקות
מאת – Sivan Nadulek
המרכיבים-
כוס קינואה
קופסת שימורים של תירס
3 גזרים
בצל גדול
2 פלפלים אדומים
כוס שעועית ירוקה
כוס פטריות טריות פרוסות
2 קישואים
3 כפות שמן זית
פלפל שחור
מלח
כמון
אופן ההכנה –
את הירקות קצצתי לקוביות די קטנות ,אפשר איזה ירקות שאתם רוצים ואוהבים
אני השתמשתי בגמבה אדומה , שעועית ירוקה , בצל , קישוא, גזר , אפשר להוסיף גם פטריות טריות , תירס מהקופסא ,
מקפיצים הכל עם שמן זית עד לריכוך הירקות .
תיבול , מלח , פילפל שחור, מעט אבקת מרק בצל , קמצוץ של כמון  , לגבי תיבול עשיתי לפי העין , מה שחסר לכם בטעם תוסיפו .
את הקינואה נבשל בנפרד כמו פסטה במים רותחים מעט שמן וכפית מלח מבשלים בערך רבע שעה על אש גבוה עד לריכוך הקינואה . מסננים מהמים ,.
לבסוף מערבבים את הקינואה יחד עם הירקות , וקוצצים פיטרוזיליה טריה מעל בנדיבות על אש הכי קטנה מערבבים הכל בהצלחה
רוצים לקבל עוד מתכונים מנצחים וטובים ממש כמו של אמא ?
וכותבים “הצטרפתי ” בתגובה “
קצת אוכל בריא קינואה עם ירקות Sivan Nadulek

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version