את הפשטידה הזאת אני בטוח מכינה לשבועות
קלה וטעימה ומהירה
מתכון – הילה רז
המרכיבים-
חבילה של פסטה
5 ביצים
250 גר גבינה לבנה
250 גר קוטג’
120 גר’ גבינה בולגרית
100 גרם גבינה צהובה
מעט מלח אם צריך
פלפל שחור
שידרוג – כפית – אורגנו יבש או בזיליקום יבש
אופן ההכנה –
מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
בקערה טורפים 5 ביצים
קופסת גבינה לבנה
קופסת קוטג’
חצי קוביית גבינה בולגרית
4 פרוסות גבינה צהובה קרועה לחתיכות.
מוסיפים את הפסטה לקערה.
מלח פלפל
יוצקים לתבנית משומנת ולכסות בנייר כסף לאפות כשעה בחום 170 מעלות.