קטגוריות
חלבי עוגיות

עוגיות קורבייה שנמסות בפה

 

אריאלה גולדמן

עוגיות קורבייה ♥️
אריאלה גולדמן
• כמות: בערך 45 עוגיות
• כוס מידה לאפייה 240 מל
• תבניות תנור עם נייר אפייה
• אפייה בתוכנית אפייה רגילה ( ללא טורבו)

המרכיבים
150 גרם חמאה רכה בטמפ החדר ( לא מומסת)- אל תנסו להמיר לתחליף שומן אחר כי ישתנה מירקם הבצק!
100 גרם אבקת סוכר ( 1 שקית)
2 כוסות (280 גרם) קמח רגיל
100 גרם שקדים טחונים/ אגוזי מלך טחונים= 1 כוס מידה
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
1 ביצה L
2 כפות ברנדי/אוזו- לא אוהבות אלכוהול..המירו את הברנדי במיץ תפוזים סחוט טרי
לעיטור-
אבקת סוכר

אופן ההכנה-
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
מערבלים חמאה ואבקת סוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות איטית-בינונית כ-2 דקות עד לקבלת תערובת חלקה ובהירה.( אפשר לעשות הכל במטרפה ידנית אם אין מיקסר)
מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים כדקה עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.( אל תדאגו כי הוא כייפי ונוח לעיצוב עוגייה)
יוצרים כדורים
מגלגלים כל כדור לגליל שמנמן
ומקפלים לסהרון
הקפידו שהסהרון יהיה באותו עובי .אם הקצוות יהיו דקיקים יותר הן תישרפנה באפייה
מניחים בתבניות.
אופים בתנור החם 20-15 דקות עד שהעוגיות זהובות ). לא להשחים! הן צריכות להשאר בהירות.
מצננים היטב.
זורים מעל אבקת סוכר בנדיבות.
שומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר

2 תגובות על “עוגיות קורבייה שנמסות בפה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version