![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/07/237928605_4488932801152150_5082485604677477970_n-225x300.jpg)
לחם בית ודגים
מי צריך יותר….?
שתהיה שבת שלום ומבורכת לכולם ![🌺](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t99/1/16/1f33a.png)
![🌸](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf0/1/16/1f338.png)
![🌺](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t99/1/16/1f33a.png)
![🌺](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t99/1/16/1f33a.png)
![🌸](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf0/1/16/1f338.png)
![🌺](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t99/1/16/1f33a.png)
המתכון מאת – אורלי אוחנה כהן
המרכיבים-
פילטים של דג – אמנון או כל דג אחר.
כחצי כוס שמן
גמבה אדומה פרוסה
2 גזרים פרוסות
חצי חבילה כוסברה
8 שיני שום
2-3 פלפלים חריפים
2 עגבניות פרוסות
כורכום
מלח
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה –
לשטוף דגים וליבש.
שמה בסיר כחצי כוס שמן
מוסיפה 2 גזרים חתוכים חתוכים לטבעות
גמבה אדומה חתוכה לרצועות
חצי חבילת כוסברה
8 שיני שום כתושים גס או פרוסות.
2-3 פלפלים חריפים ירוקים שלמים
2 עגבניות רכות פרוסות
מניחים מעל את הדגים
מתבלים בכורכום פפריקה מתוקה ומלח ועוד חצי חבילת כוסברה
ממלאים מים עד גובה הדגים
מבשלים על אש בינונית נמוכה עד שהמים מתאדים
בהצלחה !
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/07/237928605_4488932801152150_5082485604677477970_n-225x300.jpg)