זה סיר של השמחות
מאת – שירן שאול כהן
המרכיבים –
קילו שוקיי עוף
בצל גדול
סלרי
2-3 קישואים
2 תפוא
1 שומר
חופן אפונה
כפית מכל תבלין – מלח, פלפל, מרק עוף, כורכום וכמון.
אופן ההכנה –
לטגן את שוקיי העוף עד השחמה.
לאחר מכן להוציא ולטגן את הבצל.
לאחר השחמת הבצל להוסיף את הקישואים תפוחי האדמה והשומר ולבסוף לתבל.
להוסיף מים לכדי כיסוי , להגיע לרתיחה ואז להוריד לאש נמוכה כשעה , להוסיף את האפונה לקראת סוף הבישול.
מומלץ להכניס לתנור להשחמה בלי מכסה לכ10 דק בחום גבוה. בתיאבון!
![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/117627172_10223981440307629_1995037703095268144_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=825194&_nc_ohc=oobpZW9WW2EAX_fhDtF&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT_A2xiJ_wEh1Calfl2dkegzaaQuECvidMmbvFOcYWAPzQ&oe=63331D1A)