מתכון לפתיתים עם ירקות
קל וטעים
מאת אתי בביליאן
המרכיבים–
בצל גדול קצוץ
גזר חתוך לקוביות
2 כוסות שעועית ירוקה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
נבשל במים עם צלח את הפתיתים חצי בישול ונסנן
נטגן את הבצל ואחר כך נוסיף גזר ושעועית ירוקה .
הקפצה קצרה ולהוסיף פתיתים עם קצת מים ותבלינים,
לכסות במכסה רבע שעה בישול על אש נמוכה .
תגובה אחת על “מתכון לפתיתים עם ירקות”
הוספתי פעם אחת חתיכות עוף קטנות שהקפצתי לרגע בנפרד.ועירבתי עם עוד כמה דק’על הגאז.
כנ”ל –
פעם שניה חתכתי כדורי בשר קטנים ועירבבתי.
היה טעים חבל על הזמן.
ארוחה בסיר אחד.מהיר וטעים.