קטגוריות
חגים חלבי טבעוני עוגות ראש השנה

מתכון לשטרודל פילו תפוחים

צילום – ליטל אשואל

מתכון לשטרודל פילו תפוחים

מאת ליטל אשואל –
מהקבוצה
שטרודל פילו תפוחים זה ממש קל להכין
המרכיבים-
1 חבילה דפי פילו השתמשתי בשל שמרית
8 תפוחים גרנד סמיט פרוסים לפרוסות דקות
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס פירורי לחם בהירים
גרדה מחצי לימון
כפית גדושה קינמון
רבע כפית מלח
רבע כוס צימוקים קצוצים
חצי כוס פקאן גרוס
50 גרם חמאה מומסת או מחמאה לפרווה
אופן ההכנה-
1. פורסים את התפוחים לפרוסות דקות ומניחים בצד.
2. בקערה מערבבים: סוכר חום, פירורי לחם, קינמון גרדת לימון ומלח ומערבבים.
3. מניחים דף פילו על נייר אפייה לרוחב , מורחים חמאה מומסת עם מברשת, מניחים דף נוסף ומורחים שוב חמאה מומסת כך חמישה דפים.
4. מניחים את התפוחים לרוחב קרוב אלינו.
5. מפזרים מעליהן את תערובת הסוכר ופירורי הלחם.
מפזרים צימוקים, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים מאיתנו והלאה
מברישים במעט חמאה מומסת
* אפשר להחליף חמאה במחמאה.
* אפשר להחליף את החמאה המומסת בספריי שמן.
אופים ב170 מעלות כ35 דקות או עד שהשטרודל משחים היטב.
חותכים רק כאשר השטרודל מתקרר

2 תגובות על “מתכון לשטרודל פילו תפוחים”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version