קטגוריות
טבעוני סלטים צמחוני ראש השנה

מתכון לחציל קלוי של מסעדה – עם זילוף של טחינה ותוספות מפתיעות

לין הראל
הנה רעיון של לין הראל לחציל קלוי בהגשה של מסעדה
המרכיבים-
2 חצילים חצויים
טחינה
סילאן
מיץ מלימון
שמן זית
פטרוזיליה
אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה –
לחתוך חציל לחצי – לסמן קוביות
לזלף שמן ולאפות בתנור 220 מעלות עד ששחום.
להגיש עם טחינה
סילאן, מיץ לימון ,מלח שמן זית
פטרוזיליה קצוצה  אגוזי מלך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *