![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/11/316280821_144925144989044_4082657983888023609_n-300x244.jpg)
הנה רעיון של לין הראל לחציל קלוי בהגשה של מסעדה
המרכיבים-
2 חצילים חצויים
טחינה
סילאן
מיץ מלימון
שמן זית
פטרוזיליה
אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה –
לחתוך חציל לחצי – לסמן קוביות
לזלף שמן ולאפות בתנור 220 מעלות עד ששחום.
להגיש עם טחינה
סילאן, מיץ לימון ,מלח שמן זית
פטרוזיליה קצוצה אגוזי מלך
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/11/316280821_144925144989044_4082657983888023609_n-300x244.jpg)