קטגוריות
בשר קציצות ראש השנה

קציצות בולט טוניסאיות

סיוון פרץ

קציצות בולט הקציצה של המטבח הטוניסאי

כל יום שישי אצל סבתא

מתכון מאת – סיוון פרץ

המרכיבים

הקציצה:
2 בצלים קצוצים דק
חצי חבילה פטרוזיליה קצוץ דק
חצי חבילה כוסברה קצוץ דק
רבע לחם שחור רטוב 3,4 פרוסות חתוך לחתיכות(בפסח שמים 4 כפות קמח מצה )
חצי קילו בשר טחון (או עוף טחון)
2 ביצים
תבלינים:
פפריקה מתוקה כף
מלח
רבע כפית פלפל שחור
כפית  אגוז מוסקט או בהרט

8 תפוחי אדמה

אופן ההכנה

לערבב את תערובת הבשר לתערובת חלקה.

בנתיים לחתוך 8 תפו”א לעגולים דקים דקים  ולפזר עליהם  מלח בקערה  כדי שיתרככו. כעבור חצי שעה לשטוף אותם במים ולהשאיר במסנננת שהמים ירדו..

אפשר לספוג במגבת.
לבנות כמו סנדוויץ מ2 פרוסות תפוחי אדמה ובאמצע בשר.

אז לגלגל בקמח ולטבול בביצה שעורבבה עם כף רסק עגבניות. ומשם לטגן בשמן

ולזלול …
**הרבה עבודה אבל שווה!!!

אם רוצים אחר כך אפשר גם  לבשל כמו מפרום ברוטב אדום .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version