קטגוריות
Uncategorized בשר עוף ראש השנה

עוף שלם על מצע ג’ריש – בורגול

 

Diana Antimirov
שישי שמח לכולם !!
מה אתן מכינות לארוחת שישי?
קרדיט למתכון – Diana Antimirov
הנה רעיון-

עוף שלם על מצע ג’ריש – בורגול

המרכיבים-

כרבע קילו בשר טחון עם שומן

כוס וחצי בורגול /ג’ריש

חופן צנוברים

חצי כוס כוסברה קצוצה

בצל גדול קצוץ

מרק עוף

קצת כמון

קינמון

מלח פלפל שחור

פפריקה

ראש שום חצוי

עוף שלם חצוי בצד של החזה

אופן ההכנה –

מטגנים במחבת חצי עמוקה בצל, בשר טחון, ג׳ריש שהושרה 5 דקות במים רותחים, צנוברים וכוסברה
מוסיפים תבלינים: כף מרק עוף, כמון, קינמון, מלח ופלפל
את העוף מתבלנים במעט שמן, פפריקה מתוקה, כמון, מלח ופלפל.
שמים גם ראש שום חצוי .
מניחים את העוף מעל תערובת הג׳ריש, מכסים בנייר כסף ולתנור ל200 מעלות למשך שעה ורבע.
מורידים נייר כסף ומניסים לעוד חצי שעה להשחמה.
בתיאבון וסופ״ש נעים!
מוזמנות להיכנס לאינסטגרם שלי לעוד מתכונים מגניבים- dianaisakovv

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version