קטגוריות
טבעוני צמחוני ראש השנה

תפוחי אדמה עילפון חושים כמה שזה טעים

 

צילום – מלי מאירוב

תפוחי אדמה עילפון חושים כמה שזה טעים

המתכון של מלי מאירוב האלופה

תפוחי אדמה ממכרים

המרכיבים-

4 תפוחי אדמה או יותר (אדומים בעדיפות )

מים +כורכום

מלח

רבע כוס מים

רבע כוס שמן

חצי כפית מלח

כפית גדושה פפריקה

כפית פלפל שחור גרוס

כף עשבי תיבול יבשים (פטרוזיליה,כוסברה מה שיש

טימין וכו’)

כף אבקת מרק

כף מיונז

אופן ההכנה –

לחתוך תפוחי אדמה לרבעים . אפשר לקלף.

להרתיח מים עם כורכום ומלח ולבשל תפוחי אדמה 10 דקות

לסנן.

לערבב את כל המרכיבים של התבלינים כולל מים ושמן.

להכניס תפוחי אדמה לתוך התערובת ולערבב.

לשים על תבנית עם נייר אפיה

210 מעלות חום התנור

לאפות עד שתראו צבע יפה אפשר להפוך באמצע .עד שמשחים וקריספי.

 

מקור המתכון 

6 תגובות על “תפוחי אדמה עילפון חושים כמה שזה טעים”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version