קטגוריות
Uncategorized חגים ראש השנה

שוק טלה בתנור ברוטב חרדל ודבש – איך מכינים שוק טלה לארוחת החג

 

מירי בר-משיח
שוק טלה בתנור זה הכי עשיר וחגיגי
ברוטב דבש וחרדל דיז’ון
מאת – מירי בר משיח
המרכיבים –
שוק טלה
3 כפות שמן זית
2 כפות חרדל
3 כפות דבש
צרור עלי טימין
 ענף רוזמרין
אופן ההכנה
מכינים בקערה מרינדה:
 שמן זית, דבש
 חרדל דיז’ון
צרור טימין
מעט רוזמרין
מעט מלח גס
פלפל שחור גרוס.
מורחים ומשרים את השוק טלה במרינדה שעה לפחות.
מרפדים תבנית אפייה בנייר ,
מניחים את השוק
אפשר סביב לשים בצל וירקות שורש.
מכניסים לתנור 250 מעלות 15 דקות והופכים לצד שני  לעוד 15 דקות.
אחר כך מורידים טמפרטורה ל 180 לעוד כשעה.
לבדוק שעשוי ולהוסיף מים אם מתייבש .
בהתחלה שמים בחום גבוה מאוד 250 כלצד 15 דקות
אחר כך על 180 שעה
לבדוק ולשים מים בהתאם
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version