קציצות דגים
מאת – מזל חלפון אוזנה
הכנה מפילה סלמון ופילה מושט
המרכיבים-
קילו משני הדגים סלמון ומושט
אפשר דגים אחרים
בצל
שום
צרור כוסברה/פטרוזיליה
פפריקה מתוקה
כמון
כורכום
חופן פירורי לחם
לרוטב –
שמן
שיני שום פרוסות
רסק קטן
כורכום
כמון
פול ירוק כוס /אפשר חומוס
פלפל חריף סודניות לפי הטעם שלכם
חתיכות גמבה אדומה
אופן ההכנה –
להשרות את הדגים עם מלח ולימון ואז לשטוף היטב במים ולסחוט.
לשים במעבד מזון לקצוץ עם בצל כוסברה ,לטחון גס.
להעביר לקערה להוסיף תבלינים ומעט לימון סחוט
ולערבב עם פירורי לחם .
בסיר רחב לטגן שום ופלפל סודניות,
להוסיף רסק עגבניות
כורכום ,כמון ומים לערבב היטב.
להוסיף פולים קלופים
ואת הקציצות דגים לבשל עד שהרוטב מסמיך 20 דקות.
כוסברה מלמעלה ומוכן