העוגה היא אותה עוגה תפוזים קלאסית שאני כבר מכינה שנים.
רק במקום קקאו שמתי סוכר וקינמון עם פקאנים.
מאת – נעמי ברוכין
המרכיבים-
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
3/4 כוס שמן
כוס מים או מיץ תפוזים
2 ורבע כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
שקית סוכר וניל
לתערובת שיש קינמון –
לערבב
רבע כוס סוכר חום או לבן
כפית קינמון
חופן פקאנים או אגוזים קצוצים
אופן ההכנה –
נפריד ביצים נקציף חלבון עם כוס מהסוכר לקצף יציב.
נערבב בקערה שניה חלמונים עם סוכר .
נוסיף שמן ומיץ או מים.
נוסיף את שאר המרכיבים.
לאחר במתקבלת בלילה חלקה .
נקפל את החלבונים לתוכה .
לשמן תבנית עם חור גבוהה.
לשים חצי מהבלילה. לפזר חצי מתערובת קינמון .
ושוב בלילה ולסיום תערובת הקינמון
אפייה על 180 מעלות בערך 40 דקות עד שהעוגה יציבה
תהנו שבת שלום
2 תגובות על “איזה רכה ואיזה מפתיעה – עוגת שיש קינמון”
היי
אפשר לאפות באינגליש קייק
2 תבניות
כן