פשטידת פטריות קלה
יצאה מוצלחת מאוד.
פשטידת פטריות קלה וטעימה .
הכנתי ממש בקלות
מאת – נורית רבו
המרכיבים –
לבצק –
2 כוסות קמח תופח
ביצה
100 גרם חמאה רכה רבע כפית מלח
2 כפות חלב
מילוי-
בצל
פטריות פרוסות סלסלה
מלח
פלפל
150 גר גבינצ’
גביע קוטג’
גבינה צפתית 150 גר
150 גר מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה –
הבצק – ללוש ידני עד שנוצר בצק חלק.
לקחת תבנית פאי רגילה ולשטח את הבצק
עד הדפנות ולחורר במזלג
המילוי –
לטגן בצל חתוך דק עם 4 כפות שמן כמה
פטריות אפשר מ 2 סוגים החומות והלבנות חתוכות
מלח פלפל שחור
בקערה שמים 150 גרם גבינ”צ מגורדת (עמק)
גבינה קוטג 5% גבינה צפתית 5%
150 גבינה מוצרלה לערבב היטב
להוסיף את הבצל עם הפטריות .
לערבב שוב לשפוך את התערובת עם הבצק ולשטח
לחמם תנור 200 מעלות ולאפותכ 30 עד 40 דקות עד הזהבה
מעט השחמה ולהגיש