קטגוריות
חלבי עוגות

רולדת אוראו מטורפת בטעמה

 

אופירה יחיא

רולדת אוראו ❤️

המתכון המעלף של אופירה המוכשרת

רולדת אוראו / אופירה יחיא

לרולדה לתבנית תנור הגדולה

המרכיבים

6 ביצים

5 כפות סוכר

3 כפות קקאו

6 כפות שמן קנולה

4 כפות קמח

1 כף קורנפלור

הקרם –

שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

3 כפות אינסטנט וניל

4 כפות חלב

עוגיות אוראו

קרם שוקולד –

כוס שמנת מתוקה

200 גר שוקולד מריר

אופן ההכנה

הכנת הרולדה :

יש להפריד חלבונים וחלמונים

להקציף חלבונים ולהוסיף סוכר בהדרגה , להוריד מהירות מקיסר להוסיף חלמונים , קקאו , שמן , קמח , קורנפלור.

לרפד תבנית תנור בנייר אפייה ולשמן אותו , להוסיף את בלילת העוגה וליישר .

לאפות ב 180 מעלות טורבו בערך 8 עד 10 דקות , לקרר היטב ולגלגל בעזרת הנייר אפייה עד שנכין את הקרם .

מצרכים לקרם :

250 מל שמנת להקצפה

2 כפות סוכר

3 כפות אינסטנט פודניג וניל

4 כפות חלב

להקציף הכל לקצף יציב

עכשיו נפורר 4 עוגיות אוראו לפירורים ונקפל לתוך הקרם .

נפתח את הרולדה נוסיף את הקרם ניישר היטב ונגלגל שוב בעזרת הנייר אפיה ונכניס למקפיא לשעה. יש להשאיר קצת קרם לקישוט.

 

מצרכים לגנאש :

1 כוס שמנת להקצפה

200 גרם שוקולד מריר

1 כף גלקוזה ( לא חייב כך יצא שוקולד מבריק )

נחממם שמנת היטב נוסיף שוקולד קצוץ נערבב נוסיף גלקוזה נערבב היטב .

ניצוק מעל הרולדה ונכניס למקפיא לחצי שעה .

נעביר לכלי הגשה נחתוך את שני קצוות הרולדה למראה יפה .

נזלף שאריות קרם למעלה נקשט בעזרת כמה עוגיות .

ניתן להכניס מעט גנאש לשקית זילוף לעשות חור קטן ולזלף מעל הרולדה .

יוצא יפה וטעים .

תהנו אוהבת אופירה אגם יחיא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version