קטגוריות
טבעוני צמחוני ראש השנה

מתכון למג’דרה הכי טעימה עם המון בצל מטוגן

Keren Zohar

 

מתכון למג’דרה הכי טעימה עם המון בצל מקורמל

ארוחה מעולה וטעימה

אורז אפשר לבחור מסוג

בסמטי, יסמין

ואורז מלא אם רוצים בריא

זו מנה ל-5 סועדים לפחות

המרכיבים-

חצי כוס עדשים- ירוק או שחור

2 כוסות אורז

בצל גדול או 2

כפית וחצי כמון

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה –

נשטוף את האורז היטב.

נשרה כחצי שעה את העדשים ונסנן.

נבשל בנפרד את העדשים במים  20 דקות או עד שיהיו רכים – לא לבשל יותר מידי.

לסנן.

נבשל את האורז בסיר נטגן אורז נוסיף 4 כוסות מים רותחים ,חצי כפית כמון וכפית מלח , נכסה במכסה

נעביר לאש הכי נמוכה עד שהאורז מוכן .

נטגן לחוד את הבצל ונקרמל אותו על אש נמוכה כ- 20 דקות

לאחר שהבצל מוכן

נערבב לתוכו את התבלינים ונוסיף אורז ועדשים .

נערבב הכל יחד .

לא לערבב יותר מידי

נגיש עם בצל מקורמל מעל.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version