קטגוריות
עוגיות

חיתוכיות פריכות נס קפה ושוקלד -עוגיות בשכבות ממש הכי טעימות

Hagit Hogi

 

חיתוכיות בצק פריך עם מילוי קפה ושוקולד

עפ”י מתכון של יפעת רגב

מאת – חגית חוגי

מתכון:
400 גרם חמאה רכה או מחאה או נטורינה
600 גרם קמח
5 חלמונים (את החלבונים לשמור למילוי)
שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר ווניל
1/4 כוס סוכר
למילוי קפה-
5 החלבונים
כוס וחצי סוכר
3 כפות נס קפה
כף קקאו
אופן ההכנה-
נלוש את כל חומרי הבצק במיקסר או במעבד מזון  עד שמתגבש הכל לבצק. ניתן מנוחה חצי שעה במקרר.

נכין מילוי – 
נקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
נסיף בניפוי הקקאו והנס קפה
לערבב טוב בעדינות.

נחלק את הבצק ל-3 .

נרדד  בין 2 ניירות אפיה כל חלק ונשים במגש התנור.

נמרח מילוי קפה ושוב עוד שכבה.

וכך עוד שכבה בצק ומילוי

לאפות בערך 35 דקות בחום 160-170  מעלות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version