עוגת שקדים רכה ועסיסית טעימה ברמות
אי אפשר להפסיק לאכול אותה !
מכינים אותה ב 10 דק בלבד
מיכל אלבז משתפת מתכון
המרכיבים-
4 ביצים
כוס + 2 כפות סוכר
מקציפים ביחד 5 דקות
200 גר חמאה מומסת פושרת
כפית תמצית וניל
גרידת תפוז
2 כוסות שקדים טחונים- קמח שקדים
חצי כוס קמח
חצי שקית אפיה
אופן ההכנה –
מקציפים ביצים וסוכר ביחד 5 דקות.
אחר כך מוסיפים חמאה ,וניל,
גרידה מתפוז, שקדים טחונים ,קמח ואבקת אפייה.
ממליצה לכם להוסיף כפית של תמצית שקדים.- לא חייב.
משמנים תבנית עגולה 22 -24
מעבירים בלילה לתבנית
ומעל מפזרים שקדים פרוסים מולבנים
170 מעלות לבערך 30 או 40 דק
(לחמם תנור מראש)