קטגוריות
לביבות צמחוני קציצות

כל כך טעימות ומוצלחות – לביבות מכל הירקות

Racheli Yaari

לביבות טעימות מכל הירקות שיש במקרר

מאת –Racheli Yaari

 

המרכיבים-

 קישוא
 תפו”א
 גזר
 בטטה קטנה
חתיכת דלעת או דלורית
 בצל
כוסברה או פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
2 ביצים
רבע כפית אורגנו
כף קמח
אופן ההכנה –
לגרד את הירקות בפומפייה ולסנן את הנוזלים. אפשר עם מעבד מזון.
להוסיף ביצים, מלח, פלפל שחור, אורגנו  וככף קמח לפעמים צריך עוד כף תלוי בנוזלים.
ליצור לביבות ולטגן במחבת שטוחה משני הצדדים
 בתיאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version