זה בצק אחד שמתאים לכל הסופגניות ,דונאטס קוראסון וכדומה.
גם למיני סופגניות
מילוי כל מה שאוהבים.
את הדונאטס ממליצה לטבול עם סוכר וקינמון זה הכי טעים
בצק אחד למטוגנים של חנוכה
המתכון לפי אתי ממן
המרכיבים –
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
חצי כוס סוכר
רבע כוס שמן
חצי כפית מלח
2 כוסות מים
אופן ההכנה –
בקערת המיקסר נשים את המרכיבים ונלוש לבצק רך וחלק 10 דקות.
נניח להתפחה שעה.
אחר כך נלוש מעט ונניח לעוד חצי שעה התפחה.
נגזור ריבועי נייר אפייה.
נגלגל כדורים או דונאטס לגודל שתחליטו.
סופגנייה גדולה 100 גר
מיני – 50 גר
גם דונאטס לרדד ולחתוך עיגול גדול ובתוכו עיגול קטן יותר.
התפחה עוד 40 דקות
לחמם שמן לחום בינוני לא חם יידי 170 – 180 מעלות.
להניח את הסופגנייה עם הנייר בשמן.
לטגן משני הצדדים הנייר נשלוף החוצה.
חג שמח
ושיהיו לנו רק ניסים החג הזה אמן
שיחזרו כולם לביתם בשלום 🙏