קטגוריות
עוגיות

עוגיות יויו בדבש

Maryline ayalon

עוגיות יויו

מעלפות רכות וטעימות

 

המרכיבים
500 גרם קמח
100 גרם סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
גרידה של תפוז שלם
2 טיפות מי פריחת תפוזים (מי זהר)
120 מ”ל (1/2 כוס) כוס שמן
3 ביצים גדולות
שמן לטיגון
סירופ:
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
מיץ מלימון
2 טיפות מי זהר
2 כפות דבש
אופן ההכנה

מכניסים את כל המצרכים לקערה ולשים עד למתקבל בצק אחיד ומעט דביק.

לוקחים מהבצק חופנים בגודל של משמש, מעצבים אותם לעיגול ויוצרים חור במרכז בעזרת האצבע. נותנים לעוגיות לנוח חצי שעה ומטגנים אותם משני הצדדים.
הסירופ –

מביאים לרתיחה את כל חומרים הסירופ ומבשלים 10 דקות.

טובלים את כל העוגיות, כל פעם חלק, בסיר של הסירופ למשך דקה ואחר כך עוד טבילה של כולם.

אחר כך אפשר לצפות בקוקוס

תמונה ליז תורגמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version