עוגיות קנטוצ’יני איטלקיות
המרכיבים –
350 גר קמח
שקית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
חצי כפית ס.לשתיה
כוס סוכר
2 כפיות ת.וניל
3 ביצים
3 כפות חלב או ליקר
300 גר אגוזים מסוגים שונים אפשר גם צימוקים וחמוציות
אופן ההכנה –
מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים בצק
קצת דביק.
מחלקים ל 2
יוצרים 2 כיכרות על גבי נייר אפייה
מכניסים לאפייה 180 מעלות חצי שעה
מצננים .
חותכים לפרוסות חצי ס”מ מניחים חזרה על מגש האפייה ואופים 150 מעלות עוד כרבע שעה
2 תגובות על “עוגיות קנטוצ’יני איטלקיות מצויינות”
בלי שמן? איזה קשקוש. הכמויות לא נכונות
נכונות מאוד – אלה עוגיות בלי שמן הם כמו ביסקויט