קטגוריות
Uncategorized

קציצה – פצצה

 

צילום – אבי שריד

קציצה פצצה.

קציצה שמריחה למרחקים, תכינו הרבה

כי תמיד הן נגמרות מהר

מתכון מאת אבי שריד

המרכיבים –

קילו טחון – בשר צלעות ( מספר 2 )

3 בצלים קצוצים דק וסחוטים

חבילת כוסברה

חבילת פטרזליה

חצי חבילה שמיר

3 פרוסות לחם לבן רטוב וסחוט

3 ביצים

כוס סולת

כף פפריקה

כפית פלפל שחור

כפית כורכום

וכפית קינמון

מלח

אופן ההכנה –

לקצוץ ירק ובצל ולסחוט מנוזלים.

את הכל מערבבים יחד היטב ומניחים בצד.

מבשלים במים שתי תפוחי אדמה גדולים , בישול חלקי שהם יהיו מעט קשים,מוצאים מצננים וחותכים לקוביות קטנות.

מוסיפים את תפוחי האדמה לעיסה ומערבבים מכניסים למקרר לשעה.

יוצרים קציצות ומטגנים בשמן עמוק  .

תהנו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version