קטגוריות
עוגות פרווה

בעבע בתמר

גילה עדי

בעבע תמר ממתק עיראקי מסורתי
שימו לעירקי כוס תה ובעבע בצד עשית לו כבוד גדול.

 

המרכיבים-

לבצק
1 ק”ג קמח

אבקת אפייה
1 כף גדושה שמרים יבשים
1/2 כוס שמן

מרגרינה אחת רכה
חצי כוס  סוכר
כפית גדושה מלח
מים פושרים לפי צורך כ 2 וחצי כוסות

גרידה תפוז

חוויאג לאפייה

מלית –

תמרים בוואקום ללא חרצנים

אופן ההכנה –
ללוש כל המרכיבים לבצק

אחיד וגמיש.

להתפיח כשעה.
מי שאוהב ניתן להוסיף כף חוואיג’  לאפייה לתוך הבצק.

מלית –
1 חבילה תמרים בואקום
לחלק את הבצק לכדורים

לשטח כל כדור ולמלא במחית תמרים לגלגל לכדור ולשטח עם המערוך
להבריש ביצה ומעל שומשום ,לחורר עם מזלג
אפייה 180 מעלות עד שמזהיב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version