
קבועה אצלי כבר מעל 20 שנה
מאת ליאת מזרחי
עוגה קלה והכי טעימה
תבנית עגולה בקוטר 24
המרכיבים –
תחתית –
2 כוסות ביסקוויטים טחונים
100 גר חמאה
תערובת
3 ביצים
500 גר גבינה לבנה
אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר
גרידת לימון
ציפוי –
3 שקיות סוכר וניל
2 שמנת חמוצה
אופן ההכנה –
נערבב ביסקוויטים עם חמאה
נשטח לתבנית ונאפה 5 דקות 180 מעלות .
נערבב ביצים , סוכר גבינה , אינסטנט וגרידה של לימון
נשפוך על הביסקויט
נאפה כ 45 דקות .
נוציא
נערבב את השמנת החמוצה והסוכר וניל ונשפוך מעל העוגה.
נצנן במקרר .