פרסות בוטנים מתכון מנצח
מאת שונטל אשר
המרכיבים-
4 כוסות בוטנים מולבנים קלויים וטחונים
2 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
כף קינמון
3 כפות קמח קלוי מעט על מחבת
חצי כפית זנגביל לא חייב
כפית אבקת אפייה
2 ביצים
2 חלמונים
אופן ההכנה-
את הבוטנים קולים בתנור עד לצבע זהוב לא לשרוף
לטחון פעם ראשונה את הבוטנים
ובפעם השנייה עם הסוכר
ואז להוסיף את כל המרכיבים לערבב היטב.
להכניס את התערובת למקרר לשעה.
לקחת קערה עם שמן טיפה על כף היד וליצור פרסות – סהרונים.
לחמם את התנור מראש להכניס את התבנית לתנור 160 מעלות חום 15 דקות.
אפשר לטבול שוקולד רגיל או לבן מומס בקצוות ואז בקוקוס או בוטנים
תהנו