סיר של השמחות
קציצות עם בצל מקורמל,
פטריות ופסטה פפרדלה
המרכיבים –
חבילה פסטה פרפדלה
לקציצות
500 גרם בשר בקר טחון
בצל גדול קצוץ
חצי צרור פטרוזיליה
תפוח אדמה קטן מגורד
שום כתוש
פירורי לחם
כפית ראס אל חנות
כפית כורכום
כפית כמון
כפית גריל עוף
מרק עוף
פלפל לבן/שחור
מעט מלח.
לרוטב:
3 בצלים גדולים
2 חבילות
פטריות טריות
סילאן
מעט פפריקה חריפה
שקית רוטב לצלי / רוטב פטריות או מרק פטריות
אופן ההכנה –
מערבבים תערובת קציצות .
מטגנים את הקציצות כמה דקות מכל צד.
מכינים הרוטב בסיר .
מטגנים בצל , מוסיפים את הפטריות ומטגנים
מוסיפים שאר החומרים
אח”כ מוסיפה 3 כוסות מים רותחים ואת הקציצות.
מוסיפים את הפסטה הפפרדלה לסיר ומבשלים בערך רבע שעה על אש נמוכה ומכסה.