במיוחד לשבועות ולא רק…
פשטידת חצ’אפורי…
מהיר, טעים, יותר טוב מפיצה
מתכון של ללי מנשרוב
המרכיבים-
1 יוגורט, אשל או לבן
1 שמנת חמוצה
2 כפות גבינה לבנה
2 ביצים
גבינות קשות מה שיש במקרר 4 או 5 סוגים:
גבינה גרוזינת מגורדת 50 גרם/צפתית
גבינה מוצרלה או סולגוני מגורדת 50 גרם
גבינה בולגרית 50 גרם
גבינה צהובה 50 גרם
גבינה חמד או צפתית 50 גרם
אפשר כנען או טוב טעם גם 50 גרם
6 כפות קמח לבן
1/2 כפית מלח
אופן הכנה-
לערבב הכל עם כף בקערה.
לחמם מחבת טפלון. להוסיף 3 כף שמן קנולה או שמן זית ביחד עם כף חמאה.
למזוג הכל למחבת ולשטח עם כף.
לסגור טוב עם מכסה ולהנמיך אש למינימום.
לאפות או לטגן בשני צדדים. צד אחד 15 דקות, צד השני 10 דקות.
לחתוך חם כמו פיצה.
בתיאבון!