קטגוריות
עוגות

המתכון לעוגת סברינה כמו של פעם

Aya Elias Mantsour

 

המתכון הזה אני מכינה שוב ושוב

משתפת איה אליאס מנצור

 

 

תבנית 26

המרכיבים-

4 ביצים

3/4 כוס סוכר

1/4 כוס שמן

חצי כוס קמח תופח

חצי כוס פירורי לחם לבנים (או רבע כוס סולת )

שקית סוכר וניל

אופן ההכנה –

להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.

את החלמונים לערבב יחד עם השמן ווניל ,

להוסיף בהדרגה לחלבונים תוך כדי הוספה של קמח ופירורי הלחם.

לערבב עם לקקן בעדינות עד שמתקבלת תערובת חלקה .

למזוג לתבנית

אפייה 180 מעלות עד שהעוגה מזהיבה .

להכין סירופ – להרתיח ולבשל עד שהכל נמס.

2 כוסות מים

כוס סוכר

חצי בקבוק רום

לשפוך על העוגה החמה בזהורות .

לאחר מכן

שהעוגה מתקררת

להקציף

2 שמנת מתוקה

3 כפות סוכר

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

לקשט עם דובדבנים

 

 

.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version