עוגיות סנדביץ’
עם ריבה תות
בצק מעולה
אהובות עלינו בבית
מאת – אורנה קרן
המרכיבים-
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה קרה או מחמאה -מזולה
2 כוסות קמח
2 חלמונים
אופן ההכנה –
במעבד מזון
להכניס את כל החומרים
לעבד לבצק אחיד ורך.
לתת לבצק לנוח חצי שעה במקרר.
לרדד על משטח מקומח.
לרוץ בעזרת קורצן של פרחים .
להניח על מגש נייר אפייה.
לאפות בערך כ- 10 דקות
חום 175 מעלות עד שהן מזהיבות מעט .
לאחר קירור למרוח ריבה ולחבר .
לפזר אבקת סוכר על הפרח עם החור ולסגור .
בהצלחה