המתכון קל וממש טעים ומיוחד לעוף בלימון
המרכיבים-
4 כרעיים עוף או חלקי עוף אחרים
שיני שום חופן קצוץ
קמח לקימוח העופות
מלח
פלפל שחור
2 כף סילאן
2 כפות סויה
מעט כורכום
מעט בהרט
כף מרק בצל
לימון פרוס
אופן הכנה –
מתבלים ומקמחים את חלקי העוף.
מטגנים משני הצדדים בתבנית שנכנסת אחר כך לתנור .
מוציאים ומוסיפים לסיר את הלימון הפרוס , תבלינים
מוסיפים חלקי העוף המטוגנים.
מערבבים מרק בצל עם כוס מים.
מוסיפים לסיר ועוד קצת מים לכיסוי
מכניסים מכוסה לתנור כשעה וחצי 170 מעלות .
סיר מעולה שמתאים לתנור במיוחד לעוף לרכוש כאן