קטגוריות
Uncategorized

מתכון למרק עדשים עם אורז וגמבה

 

אבי שריד

מתכון קל למרק נהדר

עם עדשים וגמבה

 

מאת אבי שריד

 

המרכיבים –

כוס עדשים אדומות .
כוס אורז
2 גמבות
2 בצלים
מלח
פלפל שחור
כמון
פטרוזיליה
אופן ההכנה-
לשטוף היטב  עדשים והאורז ולסנן
 ממלאים סיר עם מים בערך 9 כוסות ,
לוקחים שתי גמבות ושתי בצלים טוחנים במיקסר ומוסיפים מלח פלפל שחור וכמון , מוסיפים לסיר ומבשלים כחצי שעה
ולקראת הסוף מוסיפים פטרוזיליה  קצוצה
יוצא – מעדן . המתכון של נורה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version