ספינג’ מכינים באהבה או לא מכינים כלל!
מאת – אמירה גמבש
המרכיבים –
קילו קמח לבן
2 כ]ות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
כפית מלח
ביצה
3 כפות ערק
3 כוסות מים
אופן ההכנה –
בקערה גדולה או במיקסר נשים את כל המרכיבים היבשים.
נתחיל לערבב ונוסיף את המרכיבים הרטובים, את המים נוסיף בהדרגה עד למרקם דליל באופן יחסי.
נותנים לבצק לנוח לפחות כשעה ועד לילה במקרר מכוסה.
בזמן הזה נחמם סיר גדול ורחב עם שמן .
ניקח מתערובת הבצק חתיכות בצק עם ידיים רטובות,
ונקרוץ חור באמצע הבצק עם האצבעות על מנת לייצר את הספינג’.
נטגן את הספינג’ היטב מכל צד עד צבע זהוב ויפה.
לאחר שהכל מוכן, נטבול על ספינג’ בסוכר ונגיש.
בתאבון!!
