העוגה הזו היא לגמריי שיגעון !
עוגת שוקולד צ’יפס כמו העוגיות רק בעוגה אחת גולה
רכה ומלאה בשוקולד
המרכיבים-
200 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
חצי כוס סוכר חום
2 ביצים
והוניל בתמצית או 2 שקיות סוכר וניל
2 ורבע כוסות קמח
חצי כפית סודה לשתייה
קורט מלח
שוקולד צ’יפס כ- 200 גרם לפי טעם
אופן ההכנה –
מערבבים את החמאה עם הסוכר .
מוסיפים ביצים וניל ומערבבים .
מוסיפים קמח ,מלח וסודה לשתייה .
מערבבים לתערובת אחידה ומוסיפים גם את השוקולד צ’יפס .
מעבירים לתבנית עגולה 24 על ניר אפייה
אפשר לשים במרכז שכבה של נוטלה לשחיתות יתר …
(לא חובה )לקשט בחתיכות שוקולד קינדר.
אפייה 170 מעלות כחצי שעה או עד שמזהיב
