![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/04/277730509_172196185136311_4874736284443347167_n-225x300.jpg)
קציצות עוף מטוגנות ![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
– אילת אליהו
![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
![👌](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t7b/1/16/1f44c.png)
מתאים גם לפסח
המרכיבים-
חצי קילו חזה עוף טחון
ביצה
2 כפות פירורי לחם /מצה
בצל מגורד
תפו”א מגורד
פטרוזיליה קצוצה
עלי סלרי קצוצים
רבע כפית תבלין לקציצות, ראס אל חנות
פפריקה מתוקה
מלח פלפל
כורכום
צ’ילי חריף יבש למי שאוהב פיקנטי
אופן ההכנה –
לערבב היטב כל המרכיבים.
לשים במקרר לחצי שעה ואז לטגן בשמן עמוק
סופג פחות שמן.
להרטיב ידיים אם העיסה נדבקת כדי ליצור קציצות.