קטגוריות
Uncategorized

עוף בתנור עם בטטות ברוטב טריאקי

שרה יוסף

המרכיבים-

4-6 מנות כרעיים עוף טרי

10 שיני שום פרוסות

כרישה פרוסה

צרור טימין או  כוסברה או פטרוזיליה

בטטה גדולה פרוסה או 2

3 כפות שמן זית

4 כפות רוטב צ’ילי

4 כפות רוטב טריאקי

כף פפריקה מתוקה

פלפל שחור

אופן ההכנה –

נשים ניר אפיה על התבנית

ונפזר את הכרישה, ירק בטטה וחתיכות של העוף

נסדר שיני שום חצויות מסביב.

נערבב תבלינים ורוטב יחד ונשפוך על העוף והירקות.

נוסיף כוס מים.

נעטוף בניר אפיה או במכסה של הסיר ונכניס לאפייה שעה וחצי .

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *