עוגת גבינה קלאסית ומאוד קלה להכנה
עוגה בחושה ותחתית ביסקויט
המרכיבים-
תחתית- שרוול ביסקוויטים
50 גר’ חמאה מומסת
תערובת הגבינה-
5 ביצים
500 גר’ גבינה לבנה רגילה 5-9%
500 גר’ גבינת שמנת
1/2 כוס שמנת מתוקה
כוס סוכר
כפית מחית וניל
3 כפות קורנפלור או קמח
גרידה מלימון לפי טעם
תבנית 26 קפיצית
אופן הכנה –
- נטחן במעבד מזון ביסקויטים ונערבב עם חמאה מומסת
- נהדק את התערובת לתחתית התבנית מומלץ על גבי נייר אפייה
- תערובת הגבינה הכל בקערה אחת אפשר גם במיקסר נערבב את כל הגבינות, השמנת , עם הסוכר וניל,וגרידה של לימון.
- נוסיף את הקורנפלור ומערבבים היטב
- נוסיף גם את הביצים ונערבב לתערובת אחידה וחלקה
- נעביר את התערובת מעל הביסקויטים שבתבנית.
- נכניס את העוגה לאפייה בטמפרטורה 160 מעלות חצי שעה ואחר כך נוריד לעוד 40 דקות בטמפרטורה 150 .
- נשאיר את העוגה בתנור להתקרר .
לאחר שמקררים היטב
נגיש את העוגה עם כפית ריבה/רוטב אוכמניות
2 תגובות על “עוגת גבינה פנטסטית הכי קלאסית וקלה להכנה”
נראית עוגה 🍰🍰 פנטסטית!!!!!!
אחרי שנים שלא מצליחה עם עוגות גבינה, הפכתי לאופטימיות. (:
נהדר