קטגוריות
לביבות צמחוני קציצות

לביבות בטטה שמנמנות ועשירות

לביבות בטטה שמנמנות וטעימות – מתכון מאת Sigal Levi
מצטרפים לקבוצה שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
המרכיבים-
4 בטטות קלופות
2 תפוחי אדמה קלופים
חצי כוס קמח
2 ביצים
כפית אבקת אפיה
מעט קמח
קורט פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
כף כורכום
כף פטרוזיליה קצוצה יבשה
כף תבלין טוסקנה
מעט מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה –
לגרד בפומפיה את הירקות ולסחוט מהנוזלים, לערבב את שאר המוצרים בקערה היטב,
אם התערובת יוצאת נוזלית אפשר להוסיף קמח,
מחממים שמן במחבת ויוצרים קציצות שטוחות,מטגנים מכל צד עד להזהבה, מניחים על נייר סופג,
אפשר להגיש עם שמנת חמוצה,יוצא יאמי,בהצלחה.

לביבות בטטה שמנמנות ועשירות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version