קטגוריות
עוגות עוגיות ראש השנה

עוגת השטרודל של אמא

השטרודל של אמא – דינה אשכנזי
מתכון נפלא וקל לא תפסיקו להכין
מרכיבים לבצק –
חבילה קטנה קמח אוסם- 350 גרם
1 שמנת חמוצה 200 מ”ל
200 גרם חמאה
אופן ההכנה של הבצק –
הכל במעבד מזון עד שמתגבש לכדור ולהכניס למקרר לחצי שעה.
מילוי
4-5 תפוחים סמית(ירוקים)
רבע כוס סוכר
גרדת לימון
כך מחוקה קינמון
שקית סוכר ווניל.
ממרח תמרים
אופן ההכנה –
לקלף ולחתוך לקוביות את התפוחים לבשל בסיר עם שאר החומריםעד לריכוך.
לקרר ולסנו מנוזלים.
לפתוח את הבצק ימרוח את ממרח התמרים בשיכבה דקה מעל תפוחים לגלגל כמו רולדה להעביר לתבנית עם נייר אפייה עם סכין לחרוץ פרוסות בעדינות ולתנור 180 מעלות עד להזהבה עדינה
להוציא מהתנור כשמתקרר לפזר אבקת סוכר.
שיהיה לכם בתיאבון.
* במידה ורוצים פרווה מחליפים את החמאה בתחליף ואת השמנת בשמנת צמחית או קרם קוקוס

6 תגובות על “עוגת השטרודל של אמא”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version