קטגוריות
עוף ראש השנה

צלי עוף ברוטב צהוב

 

צלי עוף צהוב מאת ישראלה אזולאי

3 כרעיים חתוכים לשוק וירך

4 כפות שמן

3 שיני שום מעוכות וקצוצות

5 גבעולי פטרוזיליה קצוצים

כף רסק עגבניות

כפית כורכום

3 תפוחי אדמה גדולים,חתוכים לפרוסות

2 כוסות מים רותחים

2 כוסות אפונה סנפרוסט

מלח

פלפל שחור גרוס.

ההכנה:

בסיר רחב ,לא דביק,נחמם את השמן והכורכום.

נכניס את החלקי עוף,ונטגן משני הצדדים עד שזוף קל..

נוסיף את השיני שום,הפטרוזיליה,הרסק,

ונערבב.

נוסיף את התפוחי אדמה,ונערבב קלות ונתבל במלח ופלפל.

נוסיף מהצד את המים,ונביא לרתיחה.

נבשל על אש קטנה 10 דקות.

נוסיף את האפונה,ונבשל עם מכסה סגור כשעה.

נוריד מכסה,ונבשל עוד 5 דקות בערך,עד שמסמיך.מעדןןןן

2 תגובות על “צלי עוף ברוטב צהוב”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version