קציצות עוף מטוגנות – אילת אליהו
מתאים גם לפסח
המרכיבים-
חצי קילו חזה עוף טחון
ביצה
2 כפות פירורי לחם /מצה
בצל מגורד
תפו”א מגורד
פטרוזיליה קצוצה
עלי סלרי קצוצים
רבע כפית תבלין לקציצות, ראס אל חנות
פפריקה מתוקה
מלח פלפל
כורכום
צ’ילי חריף יבש למי שאוהב פיקנטי
אופן ההכנה –
לערבב היטב כל המרכיבים.
לשים במקרר לחצי שעה ואז לטגן בשמן עמוק
סופג פחות שמן.
להרטיב ידיים אם העיסה נדבקת כדי ליצור קציצות.