קטגוריות
בשר חגים

גוזגוזה בוכרי לחמניות בשר – הכי טעים שיש

צילום – Rotem Ilan Gur
גוזגוזה בוכרי הכי טעים שיש
מאת – Rotem ilan gur
מכינים את הבצק:
המרכיבים –
לבצק-
קילו קמח
4 כפות מיונז
כף מלח
2 כוסות מים פושרים
מנפים קילו קמח, מוסיפים את המיונז, המלח והמים הפושרים (בכוס ח”פ לשתיה חמה). לשים 5 דקות.
מכסים ובנתיים מכינים את המילוי-
3 בצלים
500 גרם בשר טחון
100 גרם שומן כבש
2 כפות שמן
כפית כמון
כפית מלח ופלפל
אופן ההכנה –
קוצצים דק את בצלים , מוסיפים את הבשר הטחון והשומן, את השמן, והתבלינים הכמון, המלח והפלפל.
קורצים עיגולים מהבצק, ממלאים, סוגרים ומניחים בתבנית על נייר אפיה.
מורחים ביצה, מפזרים שומשום וקצח ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ40 דקות.
בתאבון
צילום – Rotem Ilan Gur

4 תגובות על “גוזגוזה בוכרי לחמניות בשר – הכי טעים שיש”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version