קטגוריות
חגים טבעוני צמחוני

מלטף כמו משי – מרק חרירה מסורתי

צילום – Rotem ilan gur
מרק חרירה מרוקאי מסורתי
מאת – Rotem ilan gur
המרכיבים – 
בצל
כורכום
גרגירי חומוס מושרים
3 עגבניות
כוס עדשים ירוקים
צרור כרפס
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
2 כפות א. מרק
חופן אטריות
2 כפות קמח
אופן ההכנה- 
לטגן בצל גדול חתוך לקוביות עם מעט שמן.
להוסיף כף כורכום, כוס גרגירי חומוס (שהושרו לילה) ו3 עגבניות מגורדות.
לערבב ולהוסיף מים רותחים.
שמבעבע להוסיף כוס עדשים ירוקים (שהושרו שעה)
את הכרפס החתוך, צרור פטרוזיליה וכוסברה קצוצה,  2 כפות א.מרק מלח ופלפל ולבשל עד ריכוך.
בסוף להוסיף חופן איטריות, 2 כפות קמח שעורבבו טוב עם חצי כוס מים קרים (למניעת גושים) ולבשל עוד 5 דקות.
לפני שמכבים להוסיף חצי לימון סחוט.
בתאבון
צילום- Rotem ilan gur

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version